چرا افراد دارای کمشنوایی حتما باید از سمعک استفاده کنند؟
افراد دارای مشکل شنوایی توانایی تشخیص و شنیدن بسیاری از اصوات گفتاری را از دست میدهند. شنوایی از مهمترین حواس پنجگانه انسان است. با بروز کم شنوایی تغییرات زیادی در سیستم عصبی گوش و حتی مغز اتفاق میافتد.
اما چرا سمعک برای افراد دارای مشکل شنوایی ضروری است؟ دلیل این مسئله به فیزیولوژی طبیعی بدن برمیگردد. مغز انسان از تمام اعضای بدن به صورت دائمی سیگنالهای الکتریکی و حسی دریافت میکند. اگر هر کدام از این نشانهها و سیگنالها یک عضو از بدن کاهش یابد، مغز آن را به عنوان یک عضو اضافی شناسایی میکند و آتروفی اتفاق میافتد. آتروفی به این معناست که بدن انسان خودبهخود سلولهایی را که احساس میکند مورد نیاز بدن نیستند از بین میبرد.
یک مثال بارز از آتروفی برای درک بهتر این مسئله، افرادی هستند که دچار شکستگی دست شدهاند. پس از اینکه دست در حالت ثابت و بدون حرکت قرار میگیرد یا به اصطلاح گچ گرفته میشود، دیگر عضلات آن توانایی حرکت ارادی و غیرارادی ندارند. مغز این عدم عملکرد را به عنوان اضافی بودن عضلات درک میکند و آتروفی عضلانی اتفاق میافتد. بعد از چند ماه که گچ از روی دست برداشته میشود و هر دو دست با هم مقایسه میشوند نتیجه این آتروفی کاملاً واضح است. دستی که مدتها فعالیت دائمی نداشته است لاغرتر به نظر میرسد و عضلات آن تا حدی از بین رفتهاند. برای جبران این آتروفی به زمان نیاز است.
سمعک خوب چه ویژگیهایی دارد؟
سمعک خوب اصوات را تقویت کرده و به فرد در شنیدن صداهای ضعیف و ناواضح که قبلا قادر به شنیدن آنها نبود ، کمک میکند.
دستگاه کمکشنوایی خوب و مناسب اصوات را به اندازه مورد نیاز تقویت میکند و باعث آزار و آسیب رسیدن به شنوایی فرد نمیشود.
محصولات مناسب برای فرد، صداهای گفتاری که مهمترین بخش اصوات برای انسان است را به اندازه مورد نیاز تقویت کرده و آن را از صداهای مزاحم زمینه ای جدا میکند.
گسترش و پیشرفت تکنولوژی اثر خود را در زمینه تجهیزات کمکشنوایی گذاشته است. امروزه میکروفونها قابلیت دریافت انتخابی اصوات را دارند. همینطور قدرت پردازشی آمپلیفایر باعث حذف صداهای ناخواسته و نویزهای محیطی میشود و صدایی شفاف و با کیفیت را به گوش فرد میرساند.
راحتی استفاده از سمعک شارژی در مقایسه با مدلهای معمولی بیشتر است. این مدل دارای شارژر است و به باتریهای یکبار مصرف نیاز ندارد.
از دیگر قابلیتهای ممتاز دستگاههای کمکشنوایی خوب امروزی میتوان به امکان اتصال به موبایلهای هوشمند در مدلهای وایرلس، استفاده از ریموت برای کنترل صدای تقویتشده و استفاده از تجهیزات جانبی متعدد اشاره کرد.
از نظر مقاومت سمعک ضدآب بهتر از مدلهای معمولی است. این محصولات مقاومت کاملی در برابر آب، رطوبت و گرد و غبار دارند.
انواع سمعک:
انواع سمعک ها بر اساس نیازهای مختلف افراد تقسیمبندی میشوند. تقسیمبندی این محصولات از لحاظ استایل و ویژگیهای ظاهری شامل انواع پشت گوشی، داخل گوشی، نامرئی، رسیور داخل مجرا (RIC) و نامرئی داخل کانال (iic) میباشد. وسایل کمکشنوایی از لحاظ سطح تکنولوژی و قدرت پردازشی به انواع آنالوگ، دیجیتال و هوشمند وایرلس تقسیمبندی میشوند. سمعک مخصوص وزوز گوش معمولا در ردههای دیجیتال و هوشمند ارائه میشود.
قیمت سمعک چقدر است؟
قیمت سمعک وابسته به فاکتورهای زیادی است. هزینه خرید سمعک های مختلف بر اساس تکنولوژی و ویژگی های آن، سایز، برند، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و گارانتی متفاوت است. این هزینه به دلایل مختلفی متنوع است.
سمعک ارزان در فردیس
سمعک دولتی در فردیس
بهترین سمعک در فردیس
سمعک در کرج
خرید سمعک در کرج
تعمیر سمعک در فردیس
باتری سمعک در فردیس
فروش سمعک در فردیس
خرید سمعک در اندیشه
نوار گوش در اندیشه
سمعک ارزان در اندیشه
سمعک شارژی در فردیس
سمعک در فردیس ، خرید سمعک در فردیس ، تعمیر سمعک در فردیس ، قیمت سمعک در فردیس ، سمعک نامریی در فردیس ، شنوایی سنجی در فردیس ، نوار گوش در فردیس ، سمعک ، اودیومتری ، تنظیم سمعک در فردیس ، سمعک در کرج ، سمعک در ان