برای نصب کلید و پریزها به صورت توکار بر روی دیوارهای گچی و بتنی نیاز به نگهدارنده ای است تا بتوان کلید و پریز را بر روی آن نصب نمود. این نگهدارنده همان قوطی کلید و پریز است که با نام های دیگری نظیر قوطی توکار کلید و پریز، قوطی دیوار گچی، قوطی پلاستیکی کلید و پریز، قوطی کنافی هم شناخته می شوند و با سایزهای مختلف و استانداردهای گوناگونی در بازار عرضه می شوند. به طور کلی این قوطی کلید ها از لحاظ استاندارد به سه دسته تقسیم می شوند.
1.قوطی کلید و پریز بریتیش
2.قوطی کلید و پریز جرمن
3.قوطی دیوار کنافی (قوطی درایوال)
کلید و پریزها در کشورهای مختلف دنیا با یکدیگر از لحاظ ابعاد و ظاهر فنی تفاوت هایی دارند. این تفاوت ها در اصل استاندارد های متفاوت کلید و پریزها در دنیاست که کلید و پریزها را از هم متمایز می کند. بعضی کشورها از استاندارد بریتیش تبعیت می کنند و برخی دیگر از استاندارد جرمن که در کشور ما نیز از استاندارد جرمن تبعیت می شود. روش شناسایی استاندارد کلید و پریز با بررسی پریزهای برق آن به راحتی قابل تشخیص است. کلید و پریزهای جرمن، بریتیش، آمریکن و سایر استانداردهای کلید و پریز در دنیا در اولین نگاه از لحاظ رابط اتصال پریز برق با یکدیگر متفاوتند. به همین دلیل است که گاهی پس از خرید یک تلفن همراه نیاز به یک تبدیل دو به دو یا سه به دو برای متصل کردن شارژر به برق پیدا می کنید. در واقع متفاوت بودن چند شاخه های برق شارژر ها به علت تفاوت در استاندارد کلید و پریزهای کشورهای مختلف است.
باکس روکار، تابلو برق ، رک، لوله فلکسی، بست عایقدار، کابل شبکه، دوربین مدار بسته، قوطی کلید پریز، لوله پلی اتیلن، کمباکس