گوگرد قسمتی از هر سلول زنده است و در سنتز آمینواسیدهایی مثل سیستئین و متیونین، کلروفیل و بهطورکلی پروتئینها و همچنین ویتامینها شرکت دارد. اهمیت گوگرد در فرآیند فتوسنتز و افزایش مقاومت گیاه در فصل سرما شناختهشده است.
از اثرات کمبود گوگرد میتوان به تجمع ازت غیر پروتئینی در گیاه اشاره کرد که مصرف آن برای حیوانات نشخوار زیانآور است و تجمع نیترات ناشی از کمبود گوگرد در گیاهان برای حیوانات سمی است. شکل قابلاستفاده گوگرد توسط گیاهان بهصورت یون سولفات است ازاینرو اگر گوگرد عنصری استفاده شود برای تبدیل آن به سولفات باید شرایط اکسیداسیون در خاک مهیا باشد. ازجمله این شرایط رطوبت، ماده آلی، دمای ایدئال، سطح تماس و وجود میکروارگانیسمهای اکسیدکننده گوگرد (تیوباسیلوس) هست. فراهم شدن همهی این شرایط زمانبر بوده و به انرژی زیادی نیاز دارد. گوگرد مایع غیراکسیده آرامین محلول در آب بوده و به سرعت جذب میشود. این گوگرد غیر پلی سولفید کلسیم، غیر پلی سولفید سدیم بوده و فاقد بنتونیت هست. دارای ماده آلی، پتاسیم، نیتروژن هست. گوگرد غیراکسیده یعنی گوگرد کاملاً محلول و قابل جذب بدون تغییر شیمیایی در گیاه است و قدرت بالایی در استریل خاک دارد و با تبادل کاتیون بین ذرات رس و هیدروژن در مدت بسیار کوتاهی بافت خاک را نرم و سلهِ شکنی میکند. گوگرد در تمام فعالیتهای زیستی غیراکسیده است و در صورت ورود به متابولیسم گیاه، گیاه انرژی مصرف نخواهد کرد.
مزایای گوگرد مایع غیراکسیده (آرامین)
1.تنظیم Ph، استریل و اصلاح خاک
2.قارچکش و نماتدکش
3.افزایش خواص کیفی و کمی محصول
4.کاهش اسیدیته خاکهای آهکی و افزایش حلالیت سایر عناصر غذایی کممصرف (ریزمغذیها)
5.کاهش تثبیت فسفر در خاکهای آهکی
6.دورکنندگی آفات (کنه، شته و تریپس و پسیل)
7.کاهش تجمع نیترات در محصولات کشاورزی
8.حذف بیکربنات از آب آبیاری و خاک و افزایش جذب عناصر غذایی گیاه بهویژه ریزمغذیها
9.افزایش قدرت سیستم ایمنی گیاهان و درنتیجه توان بالاتر گیاه برای مقابله با تنشهای زنده و غیرزنده
10.ایجاد تعادل در متابولیسم گیاهان و بهبود سنتز پروتئین و درنتیجه رشد بهتر گیاهان
گوگرد، گوگردمایع، گوگردمایع غیراکسیده، محلول پاشی گوگرد، گوگرد برای انگور، گوگرد برای باغ، گوگرد برای مزرعه، گوگرد مایع برای انگور