خیانت در امانت چیست؟
خیانت در امانت عبارتی است که شاید تاکنون حداقل یک بار آن را شنیده باشید. هر فردی که چیزی نزد او به امانت گذاشته می شود، باید در حفظ و نگهداری از آن نهایت تلاش خود را کند. در این صورت او خیانت در امانت نکرده است. بهتر است بدانید خیانت در امانت علاوه بر اینکه از نظر حقوقی و قانونی جرم محسوب میشود، از نظر اجتماعی نیز جلوه خوبی ندارد و مردم نسبت به فرد خیانتکار، بیاعتماد خواهند شد. در ادامه همراه ما باشید تا مطالب بیشتری درباره خیانت در امانت در اختیار شما قرار دهیم:
خیانت در امانت همان پیمانشکنی و نقض عهدی است که بسته شده است.
در واقع طبق آنچه که در کتاب جرایم علیه اموال و مالکیت ذکر شده است عبارت است از:
“استعمال، تصاحب، تلف یا مفقود نمودن توأم با سوء نیت مالی که از طرف مالک یا متصرف قانونی به کسی سپرده شده و بنا بر استرداد یا به مصرف معین رسانیدن آن بوده است”.
البته نکتهی قابل توجه در این باره این است که اگر مال دزدیده شده به شخصی به عنوان امانت سپرده شود و آن شخص آن را به صاحب اصلی مال یا دولت بدهد، خیانت در امانت محسوب نمیشود.
حل پرونده های پیچیده حقوقی و کیفری
موسسه حقوقی عدل مبین با در اختیار داشتن وکلای پایه یک دادگستری باتجربه آماده انعقاد قرارداد وکالت با اشخاص حقیقی و شرکت های خصوصی در جهت حل و فصل مشکلات حقوقی و کیفری میباشد
گروه وکلای عدل مبین با در اختیار داشتن بهترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران و شهرستانها با تجربه و مهارت بالا پذیرای انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی و شرکتهای خصوصی در همه زمینه ها آماده همکاری میباشد
09129529031___ 02188596180 عبدی
خیانت در امانت، مجرم، امانت، سند رسمی