گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدمات تولید شیر رگلاتور آبگرمکن م ی باشد . این مطالعات در قالب متدولوژ ی مطالعات امکان سنجی تهیه گرد یده است و مطابق متدولوژ ی فوق ،ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرف ی شده و سپس بررس ی ها ی لا زم رو ی بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگ ی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسا یی شده و در نها یت ظرفیت های اقتصاد ی و حجم سرما یه گذار ی مورد نیاز بر ای اجر ای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرما یه گذ ران و علاقه مندان محترم بتوانند کل یه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرما یه گذار ی اقتصاد ی با د ید باز و مسیر شفاف اقدام نما یند. امید است ا ین مطالعات کمک ی هرچند کوچک در راستا ی توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد. محصول مورد مطالعه طرح حاضر، شیر رگلاتور آبگرمکن می باشد. این قطعه به عنوان یکی از قطعات آب گرمکن می باشد .
رگلاتور دستگاهی است که در صورت تعقیر جر یان گاز می تواند میزان فشار آن را در حد معینی کنترل نما ید . همچنین این تجهیزات قطع جریان گاز را در مو اقع دریافت فیدبک از سنسور بر عهده دارند و بدینوسیله می توان آنرا یکی از قطعات حساس و کنترلی آبگرمکن معرفی کرد .
رگلاتورها از نظر ساختمانی در انواع فنری(Spring Loading)و پایلوت دارOperated Pilot Regulator) )
عرضه می گردند.
در رگلاتورهای پا یلوت دار تغ ییرات فشار خروجی با نیروی فنر در رگلاتورمتری د یگر به نام پایلوت مقایسه شده نتیجه آن به صورت فشار گاز به د یافراگم رگلاتور اصلی اعمال می گردد و به عبارت د یگر تعقیرات فشار خروجی تقو یت شده و سپس باعث تغ ییر وضعیت شیر مانع می گردد. پایلوت عبارت است از یک رگلاتور فنری که از فشار ورودی تغذ یه شده و متناسب با میزان فشردگی فنر خود فشار خروجی را مهیا می سازد . این فشار به عنوان فشار فرمان روی رگلاتور اصلی اعمال می شود.
در هر آبگر مکن تعداد یک عدد رگلاتور نصب می گردد که این رگلاتور مخصوص آبگرمکن می باشد رگلاتورها همچنین با گرفتن فرمان از ترموستات جریان گاز را قطع می کنند .
شیر رگلاتور بر اساس موارد کاربرد آنها به دو دسته آبگرمکن های دیواری و مخزن دار تقسیم می گردد که در طرح حاضر هدف تولید هر دوی آنها می باشد . شیر رگلاتور آبگر مکن به عنوان شیر کنترل یک آبگرمکن مورد استفاده دارد . ذکر این نکته دراینجا ضروری است که کلیه وسایل گازسوز لازم است از یک سیستم کنترل فشار گاز ، قطع ووصل آن به صورت اتوماتیک و اعمال کنترل هوشمند بر روی وسیله گاز سوز را انجام دهند تا بدینوسیله علاوه بر عمل کرد درست و مطلوب آن وسیله ، نکات ایمنی نیز در سطح کامل اجرا
گردد . از اینرو در مورد آبگرمکن ، محصول مورد مطالعه این نقش را بر عهده دارد . هر دستگاه آبگرمکن مجهز به یک عدد شیر کنترل یا شیر رگلاتور می باشد و بدون آن آبگرمکن ناقص و فاقد کارائی می باشد . آبگرمکن یکی از لوازم خانگی مورد استفاده بشر می باشد که از آن برای تهیه آب گرم مورد نیاز منازل و محیط های کوچک استفاده می گردد . شیر رگلاتور نیز یکی از قطعات اساسی و حساس آن می باشد و بدون آن امکان تولید و عرضه آبگرمکن وجود نخواهد داشت . برای بررسی اهمیت محصول مورد مطالعه در بازار ، بهتر است اهمیت آ بگرمکن در بازار مورد مطالعه قرار گیرد . لذا با توجه بر آن مشاهده می گردد که این محصول اهمیت بالائی در زندگی انسانها دارد . لیکن باید گفت که این اهمیت در سطح استراتژیک نبوده و لذا در اینجا اهمیت محصول مورد مطالعه را می توان در فهرست اقلام ضروری زندگی انسان ها طبقه بندی کرد .
موضوع قابل ذکر دیگر در مورد محصول مورد مطالعه ، قرار داشتن آبگرمکن در فهرست اقلام صادراتی کشور می باشد . لوازم خانگی در کشورمان دارای روند مناسب صادراتی بوده و سیاست های کلان کشور در جهت توسعه آن قرار دارد . از اینرو تولید داخل قطعات آ ن سبب تحقق هر چه بیشتر سیاست های فوق خواهد گردید.
این طرح شامل:
· مقدمه
· معرفی محصول
· کد ISIC محصول
· شماره تعرفه گمرکی
· شرایط واردات محصول
· بررسی استانداردهای موجود در مورد محصول
· بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
· معرفی موارد مصرف و کاربرد محصولات
· بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
· بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
· معرفی شرایط صادرات
· کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
· وضعیت عرضه و تقاضا
· بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
· بررسی ظرفیت های بهره برداری
· بررسی سطح تکنولوژی تولید در واحدهای فعال
· نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول
· بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
· بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاکنون
· بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
· بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه م حصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
· تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در تولید محصول
· بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت مورد نیاز
· محوطه سازی
· و .....