طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجین به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند هر توافقی که آنها در خصوص مهریه ، نفقه، جهیزیه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود به عنوان مثال توافق می کنند زوجه مهریه را در قبال طلاق ببخشد یا دریافت کند و یا با شرایط توافق شده مهریه پرداخت شود لذا تمام موارد توافق در رای دادگاه منعکس خواهد شد و قابلیت اجرا دارد. معمولا طلاق توافقی با توجه به رویه مختلف شعب دادگاه خانواده از دو تا پانزده روز به طول می انجامد و معمولا کمتر از یک هفته تمام خواهد شد. در طلاق توافقی حضانت فرزندان و نحوه ملاقات و نفقه فرزندان با توافق در رای دادگاه مشخص می شود وکلای پایه یک پارسای با اشراف کامل به مجتمع قضایی های متعدد تهران طلاق توافقی را با کمترین زمان و منصفانه ترین حق الوکاله برای شما انجام خواهند داد.
مدارک لازم برای طلاق توافقی: شناسنامه و عقدنامه زوجین می باشد وجود کارت ملی الزامی نیست و در صورت در دسترس نبودن عقدنامه می بایستی به دفترخانه ای که ازدواج کرده اید مراجعه کرده و رو نوشت اخذ نمایید. بعد از صدور حکم طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) زوجین می بایستی به دفترخانه طلاق مراجعه کنند که اگر زوجین یا هر کدام از آنها تمایل به حضور نداشته باشند با حضور وکلای ایشان طلاق ثبت خواهد شد.
نکته :با توجه به ماهیت طلاق توافقی اگر هر کدام از زوجین در هر مرحله از طلاق توافقی و حتی بعد از رای دادگاه پشیمان و منصرف شود طلاق ثبت نخواهد شد و خطری حقوقی از این حیث متوجه ایشان نخواهد بود.
نکته:در طلاق توافقی اگر زن باکره نباشد و یا یائسه نباشد از فاصله ثبت طلاق تا پایان عده می تواند رجوع کرده و عملا طلاق از بین برود برای جلوگیری از این کار می بایستی از دادگاه خواست که در رای گنجانده شود که زن حق رجوع به مابذل را از خود ساقط کرده است (اصطلاح حقوقی است.)
نکته :توافقنامه ای که معمولا برای طلاق توافقی نوشته می شود اگر منجر به ثبت طلاق نشود و یکی از طرفین پشیمان شود اثر حقوقی ندارد و از درجه اعتبار خارج است.
نکته:اگر زن باکره باشد دادگاه های تهران فقط گواهی بکارت پزشکی قانونی را معتبر می دانند و اگر باکره نباشد صرف جواب آزمایش عدم بارداری هر آزمایشگاهی کفایت می کند. اگر به هر دلیل تمایل ندارید برای تست بکارت به پزشکی قانونی مراجعه کنید با ما تماس بگیرید.
نکته: اگر یک از زوجین وکیل داسته باشد در هیچ یک از مراحل دادگاه نیاز به حضور او نخواهد بود.
نکته: پس از طلاق در صورت عدم نزدیکی زوجین با ارائه حکم دادگاه و طلاقنامه به اداره ثبت احوال می توان شناسنامه را تعویض کرد و شناسنامه سفید اخذ کرد و در صورت نزدیکی زوجین فقط با ثبت ازدواج بعدی شناسنامه تعویض خواهد شد
http://parsaylawyers.com/