1-زمانی که به عنوان یک سرمایه گذار در یک کسب و کار سرمایه گذاری میکنید حتی در صورت بهره مندی از وجود یک مشاور مالی در کنار خود باید یک سری اطلاعات پایه ای در رابطه با گردش سرمایه و سود آوری کسب و کار خود داشته باشید . به عنوان یک مدیر و سرمایه گذار باید ماهیانه یا هر سه ماه یکبار اطلاعات مالی کسب و کار را بررسی کنید البته در بعضی از شرکت ها نرم افزار هایی وجود دارد که میتوان از طریق آن ها اطلاعات مالی را به صورت هفتگی ثبت کرد اما اگر کمی عمیق تر فکر کنید میبینید این برنامه ها و نرم افزار ها بدون نظارت دقیق شما و مشاور مالی تان نمی توانند تا آن اندازه کارآمد باشند .
2- هر کاری که شما و تیم کاری تان انجام میدهد باید در جهت سود آوری و افزایش سرمایه شرکت تان باشد ، این روحیه را باید در تک تک اعضای تیم کاری از فروش گرفته تا بازاریابی نهادینه شود . کارمندان باید توجیه شوند که اگر کسب و کار کوچک است تنها به فکر گرفتن حقوقی سر ماه نباشند بلکه همه با هم در پیشبرد اهداف شرکت سهیم باشند . این طرز فکر مخصوصا " در کسب و کارهای کوچک نه تنها لازم بلکه ضروری است .
3- حتی اگر کسب و کارتان کوچک است یک پلان برای خروج از بحران داشته باشید ، در مواقعی که به بحران کاری بر میخوریم به دو صورت میتوانیم با مشکل برخورد کنیم یکی با چرا های منفی دیگری با چرا های مثبت . چراهای منفی را به کل دور بریزید زیرا در نهایت چیزی به جز ماندن و گیر کردن در بحران موجود ندارد اما چرایی دوم که مثبت است میتواند به راه حل منجر شود زیرا ابتدا از خود میپرسید چگونه این مسئله پیش آمده ؟ سپس آن را تجزیه و تحلیل میکنید ، در جهت حل آن قدم بر میدارید ، یک پلان و برنامه طراحی میکنید ، به سمت حل مشکل حرکت میکنید سپس راه حل های موجود قدم به قدم پیش روی شما قرار خواهد گرفت .
4- نگذارید تیم کاری تان از شکست های احتمالی بترسد ، عوامل ترس را شناسایی کنید و تا جایی که میشود آن ها را مجهز کنید به آخرین نرم افزار ها و سیستم هایی که آن را در جهت بهتر عمل کردن هدایت میکند ، اگر نیاز به آموزش دارند دریغ نکنید هر چه ضعیف تر باشند احتمال کشیده شدن شان به سمت نا کامی در کار بیش تر است .
5 – بیش از اندازه نیرو استخدام نکنید مخصوصا " اگر کسب و کارتان کوچک است ، اگر بخواهید هر چند وقت یک بار یک نیروی جدید استخدام کنید کلی زمان و سرمایه و هزینه از دست میرود بنابراین همان اول کار در مصاحبات استخدامی بسیار دقت کنید که چه تیپ سرمایه های انسانی را استخدام میکنید .
ادامه مطلب در سایت مگاشید
http://megashid.com/
سرمایه گذاری