همانطور که شبکه برای شرکت ها و سازمان ها تبدیل به امری ضروری شده است ، ارتباط بین مراکز مجموعه هایی که بیش از یک دفتر یا کارخانه دارند امری اجتناب ناپذیر میباشد. سهولت و سرعت در انتقال اطلاعات ، ارتباطات صوتی و تصویری ، به اشتراک گذاری منابع و موارد متعدد دیگری وجود دارد که این ارتباطات را ضروری می سازد.این مراکز ممکن است در سطح یک منطقه ، شهر ، کشور و یا دنیا گسترده باشند.
ایجاد ارتباط بین این نقاط وابسته به پارامترهای مختلفی می باشند که گستردگی جغرافیایی ، میزان پهنای باند مورد نیاز ، بودجه و شرایط اقلیمی منطفه از آن جمله میباشند.در ذیل به چند مورد از این ارتباطات اشاره میشود.
1- ارتباطات کابلی:
در این نوع ارتباط از کابل جهت برقراری ارتباط استفاده میشود که با توجه به فواصل فیبر نوری پرکاربرد ترین نوع این ارتباط است. همچنین VDSL با توجه به هزینه کم آن کاربرد دارد.
2- شبکه های بی سیم:
در این نوع ارتباط با استفاده از رادیوهای وایرلس و دستگاههای مربوطه ارتباط بین نقاط فراهم میگردد. در هر دو طرف دکل نصب گردیده و پس از نصب تجهیزات وایرلس و انجام تنظیمات ارتباط بین دو طرف برقرار می گردد.
3- راه اندازی MPLS و Interanet:
این سرویس از بستر مخابراتی کشور بهره میجوید و ارتباط بین مراکز را بروی سیم مسی مخابرات ایجاد میکند.این نوع سرویس برای ارتباط بین مراکزی که امکان ایجاد ارتباطات بالا نباشد مناسب است و البته هزینه آبونمان ماهیانه مخابرات را برای کاربر به همراه دارد.
لیست تعرفه این هزینه در سایت http://www.tci.ir قابل مشاهده است.
4- Leased line:
این سرویس یک ارتباط نقطه به نقطه است که توسط مخابرات بین دو نقطه برقرار میگردد.
5-راه اندازی ارتباط بر بستر Internet:
امکان ایجاد ارتباط بروی بستر اینترنت نیز ممکن است.
مشاوره جهت برپایی و راه اندازی بهترین نوع ارتباط ، ایجاد ارتباطات نقطه به نقطه و یک نقطه به چند نقطه ، راه اندازی شبکه های وایرلس و بی سیم ، راه اندازی اینترانت و MPLS و برقراری انواع ارتباطات از دیگر خدمات شرکت تیما شبکه به شما میباشد.
تیما شبکه دارای گواهی احراز صلاحیت و رتبه بندی از شورای عالی انفورماتیک
عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای
دارنده گواهی ایزو 9001, 10002, 20000
لطفا جهت اطلاعات بیشتر از سایت شرکت بازدید فرمایید
http://www.timanet.com
.
راه اندازی اینترانت ، راه اندازی mpls