این آگهی بروز نشده است
می توانید از لیست زیر، یکی از آگهی های مرتبط را انتخاب کنید

آگهی های مرتبط

فروش گوگرد معدنی گرانول تماس بگیرید

فروش گوگرد معدنی گرانول

%0
  • ایلام ایلام

جدیدترین آگهی مواد شیمیایی

کفپوش صنعتی 0 تومان

کفپوش صنعتی

%0
  • تهران شمال
فروش آب ژاوال NaOCl تماس بگیرید

فروش آب ژاوال NaOCl

%0
  • تهران مرکز
کربنات سبک و سنگین 0 تومان

کربنات سبک و سنگین

%0
  • تهران مرکز
فروش سود پرک ( نیروکلر ) تماس بگیرید

فروش سود پرک ( نیروکلر )

%0
  • تهران مرکز
فروش پرکلرین  Ca ( OCl ) 2 تماس بگیرید

فروش پرکلرین Ca ( OCl ) 2

%0
  • تهران مرکز
عرضه سیلیکون قالب گیری RTV2 در فروشگاه اشیم 420,000 تومان
1
فروش ژئوممبران تماس بگیرید

فروش ژئوممبران

%0
  • اصفهان
آهک هیدراته تماس بگیرید

آهک هیدراته

%0
  • مشهد
کافور تماس بگیرید

کافور

%0
  • مشهد

فروش پودر میکرونیزه گوگرد

در استان تهران تهران مرکز, | مواد شیمیایی

احتراما معروض می باشم گروه تولیدی تجاری و بازرگانی عرشیا سیاستهای خود را بر اصول تولید زیاد و همچنین صادرات و منطبق بر سیاست های دولت جمهوری اسلامی ایران و بر اساس صادرات کالاهای وابسته به نفت و گاز و پتروشیمی می باشد .
این شرکت مفتخر است با تواناییهای بالای خود در بخش تولید پودر گوگرد با پیشرفته ترین دستگاهای تولید پودر میکرونیزه و با کیفیت بسار بالا در گریدهای صنعتی و کشاورزی و همچنین صادرات این محصول به صورت (گوگرد کلوخه و گوگرد گرانوله و همچنین گوگرد پودری) با بیش از 10 سال سابقه در این زمینه اشاره نمود لازم به ذکر می باشد همچنین تولید حجم بالا جهت صادرات ما را در زمینه قیمت تمام شده کالا نسبت به تولید کنندگان محترم متمایز نموده و نکاتی همچون تواناییهای بالای جابه جایی در بخش ناوگان حمل و نقل اختصاصی و بارگیری در محوطه اختصاصی بندرعباس اشاره کرد که باعث ممتاز بودن این شرکت در زمینه تولید و صادرات این کالا در ظرفیتهای کم و زیاد به صورت حمل کانتینری و فله جهت صادرات از بندر عباس شده .
برآن شده ایم تا با به خدمت گرفتن این تواناییهای تولیدی و بازرگانی در بخش فروش داخلی به صورت عمده به عمده فروشان و مصرف کنندگان محترم اعم از کشاورزان و همچنین صنعتگران و بهره گیری از تجار و صادر کنندگان این کالا همچنان سربلند باشیم.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .

مقدمه
چهارمین عنصر ضروری برای گیاهان پس از ازت ، فسفر و پتاس گوگرد محسوب می شود. با این تفاوت که نیاز گیاهان به این عنصر حتی بیشتر از فسفر می باشد. گوگرد عمد تا" در تولید اسیدهای آمینه و پروتئین نقش دارد. و کمبود آن باعث کاهش عملکرد کمی و کیفی محصول می شود.با توجه به اینکه اکثر خاکهای کشور و خصوصا خاکهای فلات ایران ، قلیایی و آهکی می باشد. و از طرفی کمبود مواد آلی و بی کربناتی بودن اکثر آبهای آبیاری باعث محدود شدن حلالیت عناصر غذایی پرمصرف و ریزمغذیها می شود. و عملا" جذب این عناصر به کندی صورت می گیرد.بنابراین به دلایلی که ذکر خواهد شد. تغذیه گوگرد در گیاهان و مصرف آن اهمیت خاصی دارد.
PHاکثر خاکها ی کشور بیشتر از 7.8و درصد آهک(TNV%) عموما" بیشتر از 20 می باشد (میانگین ,TNV,PHخاکهای استان خراسان رضوی به ترتیب 7.91 و 22) ، بنابراین خاکهای ایران ، عموما" دارایPH بالا ، ماده آلی کم و میزان آهک نسبتا زیاد می باشد. و در این شرایط حلالیت برخی از عناصر غذایی از جمله فسفر ، آهن ، روی ، مس و منگنز در محیط رشد رویشی ، گیاهان بسیار کم است.

اهمیت گوگرد در کشاورزی
بیشتر از ۴۰% مصرف سالانه گوگرد در کشاورزی است . موارد مصرف گوگرد در کشاورزی بیشتر برای تهیه کودهای فسفاته و تا حدود کمتری برای تهیه سولفات آمونیم و سموم دفع آفات می باشد. اگر بجای اسید سولفوریک جوهر گوگرد را در نظر بگیریم خواهیم دید که حدود ۵۰% تولید سالانه این اسید در تهیه کودهای شیمیائی به مصرف می رسد. مقادیر کمی گوگرد که شاید حدود ۱% کل مصرف سالانه این عنصر باشد برای کنترل انواع آفات نباتی بکار می رود.
علاوه بر تهیه کودهای شیمیائی و دفع آفات نباتی گوگرد در کشاورزی حائز اهمیت دیگری است که مستقیماً با مصرف گوگرد و اسیدسولفوریک ارتباطی ندارد. گوگرد یکی از عناصر حیاتی در تغذیه گیاهی و حیوانی است وقتی به مقدار کافی در منطقه نمو ریشه موجود نباشد رشد گیاهان متوقف می گردد . و مقدار محصول و در بعضی مواقع مرغوبیت آن کاهش می یابد. هر گاه بعضی از مواد آلی گوگرددار به مقدار کافی در غذای پستانداران(بجز حیوانات نشخوار کننده) نباشد عوارض سو تغذیه بروز خواهد نمود . حیوانات نشخوارکننده از مصرف گوگردبی نیاز نیستند ولی قادرند علاوه برانواع آلی از انواع معدنی گوگرد نیز استفاده کنند. لذا اهمیت گوگرد در کشاورزی را می توان در مورد زیر بررسی نمود.
۱ـ تولید کودهای شیمیائی وتغذیه گیاهی و حاصلخیزی زمین
۲ـ تغذیه حیوانات و انسان
۳ـ تهیه سموم دفع آفات
مصرف گوگرد در صنایع کودهای شیمیائی:
برای اولین بار در سال ۱۸۴۰ سوپرفسفات توسط johnlawes با اضافه کردن اسیدسولفوریک بر روی سنگ فسفات بدست آمد. از آن تاریخ تاکنون اسید سولفوریک بمراتب بیشتر از سایر اسیدها در تهیه کودهای فسفاته بکاررفته است. در مقایسه با اسیدهای قوی دیگر که برای تهیه کودهای فسفاته بکار می رود ، اسیدسولفوریک ارزان و فراوان بوده ومحصول نهائی یعنی سوپر فسفات و یا اسید فسفریک نسبتاً آسانتر بدست می آید. تا چندی قبل کود سوپر فسفات ساده که تقریباً به همان روش اولیه تولید می شد ، بمراتب بیش از کودهای فسفاته دیگر تهیه میگردید ، ولی در سالهای اخیر سوپر فسفات تریپل و فسفاتهای آمونیم در صنایع فسفات بیشتر طرف توجه قرار گرفته اند و بالنتیجه از اهمیت نسبی سوپر فسفات ساده کاسته شده است.
خصوصیات کشاورزی و بهائیکه مصرف کننده نهائی یعنی زارع می پردازد نوع کودی را که بایددر محل تولید گوگرد مشخص می کند. در مناطقی که هزینه حمل کود زیاد است ، تولید محصولات متراکم از قبیل فسفات دی آمونیم و سوپر فسفات تریپل و امثال آنها بیشتر مقرون به صرفه می باشند در نقاطی که مسافت کوتاه و هزینه حمل کم باشد کودهای سولفات آمونیم و سوپرفسفات ساده به آسانی با محصولات متراکم تر رقابت می کنند و در صورتیکه تاثیر گوگرد نیز منظور گردد(مثلاً در مورد زمینهائیکه دچار کمبود گوگرد هستند) کودهای مانند سولفات آمونیم و سوپرفسفات ساده تا مسافات دورتری از محل تولید قابلیت با کودهای متراکم تر را خواهد داشت.
انتخاب اسید سولفوریک با اسیدنیتریک باید براساس خصوصیات اگرونومی و قیمت تحویلی ود به زارع باشد ولی در حال حاضر بالا بودن قیمت اسید نیتریک در مقایسه با اسید سولفوریک(بجز در مواردی معدود) مانع مصرف این اسید برای تهیه کودهای فسفاته می گردد. این توضیح نیز اضافه می شود که برای خاکهای قلیائی کودهای فسفری که با اسیدنیتریک تهیه شده باشند زیاد مناسب نیست در بسیاری از مناطق کشاورزی مصرف کودهای فسفاته که حاوی مقدار بیشتری p205 قابل حل در آب باشند ، برای کسب نتایج بهتر و محصول بیشتر لازم به نظر می رسد در شرایط فعلی مقرون بصرفه نخواهد بود لذا تولید این نوع کودها نیتروفسفاته فقط در مراکز بزرگ تولید آمونیاک امکان پذیر خواهد بود.
اسیدنیتریک را می توان برای تهیه کودهائیکه p205 آنها ۱۰۰% در آب قابل حل باشند بکاربرد ، ولی این امر نیاز به استفاده مقادیر بیش از حد اسیدنیتریک دارد که بدلائل ذکر شده اقتصادی نخواهد بود.
اگر بخواهیم هزینه تولید اسیدنیتریک را تا آن حد پائین بیاوریم که با اسیدسولفوریک قابل مقایسه گردد بدون شک مصرف اسیدنیتریک بالا خواهد رفت. ولی با وجودیکه بعلت ازدیاد مصرف گوگرد بعضی اوقات این عنصر بطور موقت کمیاب می شود درحال حاضر فراوانی گوگرد و ترکیبات معدنی آن باعث می شود که دراکثر مناطق همیشه بمقدار لازم گوگرد در دسترس باشد.
اهمیت گوگرد در کشاورزی ایران
در کشاورزی ایران گوگرد به جهاتی که ذیلاً شرح داده می شود دارای اهمیت است
۱- از نظر تغذیه گیاه و حاصلخیزی زمین
۲- از نظر تولید کودهای شیمیایی
۳- از نظر تغذیه حیوانات و انسان
۴- از نظر مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی
۵- از نظر اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی خاک
۶- از نظر تهیه خشکبار (قیسی ، برگیع بعضی انواع کشمش و غیره)
راجع به بند ۱ و ۳ توضیح اضافی بر آنچه شرح داده شده است لزومی ندارد ولی راجع به موارد دیگر اقدامات و کارهایی که تاکنون در ایران انجام شده است شرح داده می شود.
مصرف گوگرد در تهیه کودهای شیمیایی
سال ۱۳۲۵ اولین سال تولید کودهای شیمیایی در ایران است. ارمناک کاراپتیان مهندس شیمی در کارخانجات شیمیایی کرج مربوط به بنگاه شیمیایی وابسته به وزارت کشاورزی سه نوع کود فسفری می ساخت که تماماً از مبنای استخوان بود. کودهای فسفری مذکور عبارتند از: پودر استخوان ، ترموفسفات و سوپرفسفات ساده ، در سالهای اول تولید این کودها که قسمت عمده آن سوپرفسفات ساده بوده است. مقدار تولیدی سالیانه کفاف مصرف را می داد زیرا بتدریج کشاورزان با این گونه کودها آشنا می شوند تولید سالیانه مجموع کودهای فسفری بین ۴۰ تا ۸۰ تن بود. همانطوری که شرح داده شده است برای تولید سوپرفسفات ساده بایستی اسیدسولفوریک یعنی جوهرگوگرد را بر روی فسفات تری کلسیک اثر بدهند تا تولید گچ و فسفات منوکلسیک نماید.
در کارخانجات شیمیایی کرج هم طبق همین روش سوپرفسفات ساخته می شد و آقای کاراپتیان جوهر گوگرد را بر خاکستر استخوان که دارای فسفات تری کلسیک است اثر می داد.
بتدریج که کشاورزان کشور به فواید کودهای شیمیایی پی بردند تقاضای آنها برای خرید این نوع کودها زیاد شد و تولید داخلی کفاف مصرف ننمود. لذا از سال ۱۳۲۴ به بعد اقدام به ورود کودهای شیمیایی نیز برای ورود کود شیمیایی منجمله سوپرفسفات تریپل و فسفات دی آمونیم از خارج گردید و علاوه بر بخش دولتی بخش خصوصی نیز برای ورود کود شیمیایی سرمایه گذاری و فعالیت نمود ، روی همین اصل چون قیمت واحد فسفر در کودهای وارداتی بمراتب ارزانتر از قیمت واحد فسفر در کودهای فسفری تولید داخلی بود ، لذا از سال ۱۳۳۶ به بعد تولید کودهای فسفری از جمله سوپرفسفات ساده در ایران متوقف گردید.
خوشبختانه پس از ۱۳ سال که از متوقف شدن تولید کودهای فسفری گذشت تولید کودهای دی آمونیم فسفات و سوپرفسفات تریپل در کارخانجات مجتمع پتروشیمی امام خمینی (ره) شروع که سالیانه حدود ۱۱۰ هزارتن از این دو رقم کود می سازد بعلاوه مقدار قابل توجهی اسید فسفریک تولید می نماید که در حال حاضر جنبه صادراتی دارد ولی در صورتیکه لازم باشد می توان با استفاده از آن کود ، فسفری بیشتری برای مصرف داخلی تولید نماید.
کارخانجات مجتمع شیمیایی امام خمینی (ره) و همچنین کارخانه کود شیمیایی شیراز اوره و آمونیاک و نیترات دی آمونیم نیز تولید می نمایند که چون با گوگرد ارتباطی ندارد در اینها مورد بحث قرار نمی گیرد.

مصرف گوگرد در مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی
گوگرد برای آفات گیاهان که از گروه حشرات هستند اثر قطعی و مهمی ندارند فقط در بعضی مانند شته ها ، شپشک ها تا حدودی مانع ازدیاد سریع نسل و تولیدمثل آنها می شود.
گوگرد کنه های نباتی را می کشد به همین جهت در مبارزه با کنه های نباتی اثر قابل توجهی دارد. گوگرد در از بین بردن اسپرهای بعضی قارچها بخصوص سفیدکها مثل سفیدک مو ، سفیدک گل سرخ ، سفیدکهای درختان میوه و غیره اثر بسیار مفیدی دارد. پودر گوگرد از اسیاب کردن گوگرد بدست می آید. برای تهیه گل گوگرد ، گوگرد معدنی را در کوره های مخصوص ذوب نموده و بخار می کنند. اولین بخار را به اتاقهای مخصوص هدایت می کنند که در آنجا بصورت ذرات خیلی ریز جامد درمی آید. محلول پلی سولفید را با گوگرد و آهک تولید می کنند.
همانطوری که اشاره شد در ایران گوگرد برای مبارزه با سفیدک مو و کنه های درختان میوه و درختان مرکبات به مصرف رسیده و می رسد در سالهای اخیر مصرف آن در مبارزه با کنه های نباتی کاهش یافته و بجای آن از سمومی استفاده می کنند که این سموم هم برای مبارزه با کنه ها و هم برای مبارزه با شته ها و شپشک ها و غیره مفیدند ولی برای مبارزه با سفیدک مو و سایر سفیدک هنوز هم موثرترین و یا صرفه ترین سم گل گوگرد و گوگرد آسیایی است.

مصرف گوگرد در اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی خاک
قبل از شرح مصرف گوگرد در اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی خاک توضیح داده می شود که اگر در یک خاک رسی مقدار سدیم زیاد باشد ذرات رس بصورت انتشار درمی آید و چسبناک می شود. در سطح این گونه خاکها پس از آبیاری طبقه سخت و غیرقابل نفوذ آب و هوا ایجاد می شود که اصطلاحاً می گویند زمین سله بسته است. از صفات مشخصه اینگونه خاکها ترک ترک شده سطح آنان می باشد.
چنین خاکهای خیلی سفت و سخت بوده و برای گیاه محیط بسیار نامساعدی است و حال اگر جای سدیم را با کلسیم عوض کنیم ذرات رس بصورت منعقد و دانه ای درمی آید و خاک پوک و با نفوذ می گردد.
بنابراین برای اصلاح خاک سدیمی باید مقدم بر هر کاری سدیم قابل تعویض را بوسیله کلسیم جانشین نمود مطابق فرمول زیر:
رس 2 Na SO4 +Ca CaSO4 + رس
اگر تأثیر سولفات کلسیم که همان گچ باشد بخوبی انجام شود ، سولفات دو سدیم حاصله را باید بوسیله شستن خاک از طبقه خاک زراعی خارج نمود و این عمل دقیق و مشکل است چون گچ ارزانترین ترکیب کلسیم قابل حل می باشد مصرف آن راحتر و متداولتر است ولی سایر ترکیبات قابل حل کلسیم را نیز می توان مورد استفاده قرار داد. در خاکهای آهکی اسیدها با موادی که اسید تولید می کنند بخوبی می توانند کلسیم موجود را بصورت ترکیبات قابل حل تبدیل نمایند و این کلسیم قابل حل جانشین سدیم می شود. مثلاً گوگرد در خاک تحت تأثیر عوامل میکروبی اکسیده می شود و با آب تولید اسید سولفوریک می نمایند.
بعداً اسید سولفوریک حاصله با کربنات کلسیم ترکیب و سولفات دوکلسیم (گچ) تولید می شود طبق فرمولهای زیر:
۲so2 25+3o2
So2+H2o H2so4


، فروش گوگرد کشاورزی ، فروش پودر گوگرد کشاورزی ، فروش گوگرد پودری ، فروش کود کشاورزی ، فروش کود پوشش گوگرد ، فروش گوگرد میکرونیزه ، فروش پودر گوگرد ، فروش گوگرد ، فروش کلوخه گوگرد ، فروش پودر گوگرد ن


جستجوی عبارات مرتبط

مسئولیت محتوی آگهی ها، بعهده آگهی دهنده می باشد پس  در كسب اعتبار و اعتماد آگهي دهنده، دقت كافي مبذول داريد، بنابراين مدیریت سايت شهر24 از پاسخ به پرسشهاي شما در مورد محتوا و اعتبار آگهي‌ها معذور است .
رفتن به بالا