www.mecharithm.com
02176790226
02128421197
تلگرام 09128851344
در زمینه مهندسی صنایع تمامی پایان نامه کارشناسی و کارشناسی ارشد انجام می شود
رشته مهندسی صنایع
با پیشرفت سریع علوم و فنآوری پیشرفتـه و پیچیدگی روز افزون آن، مقیــاس تولیــد و خدمات آن چنــــــان گستــــرش یافتـه که رشته های سنتی مهندسی، پاسخگوی کلیـــه مسایل سازمانهـا نیستند. برای جبران این کمبودها، از تلفیق رشته های گوناگون علوم و مدیریت، اقتصاد و روشهای مهنـدسی، «مهندسی صنایع» به وجود آمده است.
رشته مهندسی صنایع، با مسایلی از قبیل: کنترل و هماهنگی فعالیتها، برنامه ریزی تولید، کنترل کیفیت، استفاده مؤثر ماشین آلات، تجهیزات و امکانات، بهبود سیستمها، بهبود ایمنی و ... سروکار دارد و میتواند در طرح، ایجاد و یا بهبود سیستمهای متشکل از انسان، مواد، ماشینآلات و تجهیزات کمک موثری بنماید.
مهندسی صنایع، شامل روشهایی است که منجر به بهبود عملکرد کلی سیستم میشود. این امر، توسط معیارهای اقتصادی، کیفیتی، تاثیرات محیطی و ارتباط آنها با رفاه بشر سنجیده میشود، لذا حیطه وظایف یک مهندسی صنایع، وسیعتر از وظایف سایر مهندسان است. به عبارت دیگر، هر مهندس صنایع، علاوه بر کسب تخصص در زمینه های فنی باید از آموزش کافی در علوم رفتاری و گروهی و علوم زیستی نیز برخوردار باشد.
واحدهای صنعتی و تولیدی کشور علیرغم بهره مندی از ماشین آلات و وسایل پیشرفته، فاقد یک نظام و سیستم صنعتی هستند. مشخصاً در اینگونه واحدها با مسائل صنعتی بطور مقطعــی برخورد و به ارتباطی منطقی بین اجزای سیستم کمتـــر توجه شده است. این ضعف عمدتاً به لحاظ کمبــود کادر کارشناسی در سطح علمی بالا است.با بهرهگیـــــری از فارغ التحصیلان این رشتـــه میتوان به میزان قابل توجهــــی به این کمبــود پایان داد.
ضعف عمده دیگر در برنامهریزی بلندمـدت در سطوح مختلف وزارتخانه ها و سازمانهای ستادی است. لذا فارغ التحصیــلان این دوره با مشارکت رشته های تخصصی دیگر میتوانند با روشهای علمی در امربرنامه ریزی در سطح وزارتخانه ها و سازمانها این نقیصه را جبران نمایند. و نهایتاً مهندسی صنایع علمی است که باید آن را هنرمندانه بکار گرفت،
هنری است که باید آن را علمی آموخت و فنی است که باید آن را با ذوق در آمیخت
مهندس صنایع کار یــدنی میکند اما کارگر نیست.
کار فکری میکند، اما کارمند نیست.
مهندسی میکند، اما فقط مهندس نیست.
مدیریت میکند، اما فقط مدیر نیست.
مهندس صنایع کار آفرین است و مهندسی صنایع، خلاقیت و نوآوری
به این ترتیب، نه تنها در واحدهای صنعتی، که در هر سازمان و سیستم دیگری، مهندسی صنایع میتواند حضوری موثر داشته باشد.
با پیشرفت سریع علوم و پیچیدگی روز افزون آن بالطبع سیستم های تولیدی و خدماتی نیز گسترش یافته است در نتیجه این پیشرفت اداره صحیح و مناسب اینگونه واحدها به صورت سیستماتیک مستلزم بکارگیری تکنیک های علمی و پیشرفته می باشد .
مهندسی صنایع
حجم تولید و گستردگی خدمات آن چنان است که رشته های مهندسی سنتی از قبیل شیمی ، راه و ساختمان ، برق ، مکانیک و غیره پاسخگوی کلیه مسائل این سیستمها نمی باشند چرا که هر کدام از این رشته ها ویژگی خاصی را شامل می شوند که معمولا اسامی آنها مبین ماهیت آنهاست اما مشکل عمده ای که وجود دارد ارتباط میان این رشته ها و تعیین جایگاه دقیق و درست آنها در کنار هم در صنعت است که از همین جا نیاز به یک ارتباط دهنده احساس می شود که برای جبران چنین کمبودی در قرن بیستم و به ویژه در چند دهه اخیر از پیوند رشـــته های علوم ، مدیریت ، اقتــصاد و رشتههای مهندسی، رشته جدیدی به نــام " مهندسی صنایع " ( Industrial engineering به وجود آمده است که وظیفه یک ارتباط دهنده بین رشته های مختلف را به عهده دارد .
بنابراین در این رشته درسهایی از تمام رشته های مذکور وجود دارد تا یک مهندس صنایع برای پیوند بهتر رشتههای مختلف با آنها آشنا باشد .
برای کسب اطلاعات دقیق در مورد رشته مهندسی صنایع و همچنین انجام پایان نامه مهندسی صنایع به لینک زیر مراجعه شود
http://mecharithm.com/fa/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85/view.aspx?id=66
اطلاعاتی جامع در مورد مهندسی صنایع دریافت نمائید