سرمایش
کنترل شرایط آب و هوایی یکی از دغدغه های بشر در تمامی دوران زندگی بوده است و همواره به دنبال آب و هوایی مطلوب برای زیستن بوده است. هنگامی که آب از سطح جسمی تبخیر می شود، به دلیل آنکه برای تغییر حالت از مایع به بخار به گرما احتیاج دارد، این گرمای مورد نیاز را از سطح اخذ کرده و در نتیجه سطح سردتر می شود.
هنگامی که هوا از روی سطح آب عبور می کند، موجب تبخیر مقداری از آب می شود. این عمل باعث افزایش رطوبت و کاهش دمای هوا می شود. هر قدر تماس بین مولکول های آب و هوا بیشتر باشد، تبخیر بیشتری انجام شده و در نتیجه سرمایش و رطوبت بیشتری به همراه خواهد داشت.
انواع سیستم های سرمایشی
دو نوع عمده خنک کننده های تبخیری وجود دارد که نوع اول آن در منازل مسکونی کاربرد دارند و به آنها خنک کننده های تبخیری مستقیم گویند، که بیشتر در بین مردم متداول است، این نوع سیستم، به میزان 100% از هوای محیط خارج استفاده می کند.
نوع دیگر سرمایش تبخیری، (غیر مستقیم) خوانده می شود، زیرا سرمایش از میان یک مبدل حرارتی، که هوای خنک و مرطوب را از هوای اتاق تفکیک می کند، انتقال می یابد.
مزایای خنک کننده های تبخیری:
- خنک کننده های تبخیری از یک فن و یک پمپ آب استفاده می کنند. سیستم های تراکمی نسبت به سیستم های تبخیری حداقل 1.2 تا 1.5 برابر انرژی الکتریسیته مصرف می کنند.
- شرایط نگهداری سیستم های سرمایش تبخیری نسبت به تجهیزات سرمایش تراکمی آسان تر است.
- هزینه دوره بهره برداری استفاده از سیستم های سرمایش تبخیری در مقایسه با واحد سرمایش تراکمی کمتر است.
- به واسطه ی استفاده ی کامل از هوای خارجی و نه هوای برگشتی، کیفیت هوای درونی در خنک کننده های تبخیری مطلوب تر می باشد.
در ادامه می توانید شاهد کولرهای آبی، رطوبت ساز و هواکش های صنعتی شرکت کولاک گستر یزد باشید که جزء برترین محصولات عرضه شده در این زمینه می باشند.
کولرآبی ، سیستم سرمایشی ، خنک کننده ، کولر کم مصرف