جلسه ی دوم آموزش تعمیر پاور های پی سی
خب جلسه ی دوم آموزش تعمیر پاور های رومیزی را رو شروع میکنیم ولی قبل از شروع میخواهم مروری بر مطالبی که در قسمت قبل یعنی جلسه ی اول به آنها پرداختیم ، داشته باشیم
همانطور که در مطالب جلسه ی اول گفتیم منابع تغذیه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند چرا که عمر و سلامتی و نحوه ی عملکرد صحیح دستگاه های الکترونیکی ما را تایین میکنند.
همینطور خوندیم و فهمیدیم که در حال حاظر دو نوع منبع تغذیه وجود دارند:
- منابع تغذیه خطی
- منابع تغذیه سوئیچینگ
سپس به برسی هر یک از این دو نوع منابع تغذیه پرداختیم مزایا و معایب هر کدام از آنها را مورد برسی قرار دادیم .
و گفتیم که بنا به دلایلی از جمله مزایای بیشتر و طراحی اسانتر و … منابع تغذیه سوئیچینگ ، این منابع از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و پاور های پی سی امروزی همگی از نوع سوئیچینگ هستند.
در این جلسه سعی داریم به برسی سیر تکاملی این پاور ها بپردازیم و و ببینیم که چند نوع پاور وجود دارند و مدل های مختلف این پاور ها چیه…
امیدوارم که تا اخر این جلسه مارو همراهی کنید و بتونید از مطالب استفاده نمایید.
خب دیگه بریم سر اصل مطلب :)
انواع منابع تغذیه:
با توجه به اینکه منابع تغذیه در موارد و کاربرد های خاص ، بسته به نیاز ، در اشکال و مشخصات مختلفی تولید و روانه بازار میشوند. یکسری دیگر نیز بر اساس یکسری استاندارد ها ساخته میشوند.
به صورت کلی منابع تغذیه را میتوان به صورت زیر تقسیم بندی نمود:
۱- XT
۲- AT DESK – خوابیده یا رومیزی
۳- AT TOWER- برجی یا ایستاده
و ...
ادامه این مطلب را در وب سایت آموزش تخصصی الکترونیک و تعمیرات بخوانید.
وب سایت ما : www.PersianRepair.ir
لینک مطلب:
http://persianrepair.ir/1393/06/19/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%80%D9%80%D9%80%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85/