شرکت هوشمند گستر اصفهان www.hge.ir
شرکت هوشمند گستر اصفهان در سال 1386 با رویکردی نوین در عرصه خدمات وب و برنامه ی کاربردی با تجربه هفت سال در این زمینه تاسیس و شروع به ارایه خدمات به مشتریان خود نموده است.
یکی ازنمونه محصولات وب سایت این شرکت، نرم افزار صندوق خانه معلم است.
در ابتدا با ورود به سیستم مدیریت با کلیک بر روی آیکن نرم افزار صندوق خانه معلم وارد صفحه جدید شده که می توان با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه خود شوید و عملیات مربوطه را انجام دهید.
تنظیمات نرم افزاری: این سر برگ خود شامل چندین زیر مجموعه می باشد به ترتیب زیر:
تنظیمات امنیتی:با ورود به این صفحه سه بخش دارد.
1. ایجاد کاربر جدید: در این بخش مدیر می تواند لیست کاربران را ببیند و حتی با وارد کردن اطلاعات کاربر جدیدی را اضافه کند.
2. تغییر رمز عبور: در این بخش اپراتور باید نوع کاربر را وارد نماید و با وارد نمودن اطلاعات خواسته شده و در پایان با فشردن دکمه تغییر رمز کاربر تغییر را اعمال کند.
3. تعیین سطح دسترسی برای کاربر: با تعیین نوع کاربر می توان مورد و مواردی که مجور دسترسی دارد را به کاربر مذکور واگذار کرد.
تنظیمات فاکتور: در این بخش می توان اطلاعات فاکتور را مشاهده کرد و در صورت نیاز اصلاح نمود. در این بخش باید نام اپراتور صندوق و نام اپراتور کیوسک و متن روی فاکتور را وارد کرد و در پایان این موارد دکمه تایید را زد تا اطلاعات جدید ثبت شود.در قسمت دوم تنظیمات می توان محل تحویل غذا را ثبت کرد. متن روی فاکتور را جلو گیری ار سوء استفاده احتمالی از فیش است .هر روز باید متن روی فاکتور تعویض شود تا فیش فاقد اعتبار قابل تشخیص باشد.
تنظیمات کیوسک: در این بخش غذاهایی را که به آنه حق سرویس تعلق می گیرد را مشخص میکند همچنین می توان نوع شفارش را تعیین کرد، تعیین سقف سفارش مقدار سفارشات را محدود می کند و این گونه کسی نمی تواند بیشتر ارز این تعداد را سفارش دهد.نمایش غذاها قسمت تنظظیمات قرار دارد که با ورود به این بخش می توانید اجازه نمایش نام غذاها را درکیوسک را فعال یا غیر فعال کنید.
تنظیمات مشخصات: در اینجا می توانید اطلاعات مربوط به مرکز خود را وارد نمایید.
تنظیمات متن تابلو: در این قسمت شما می توانید متنی را که می خواهید در تابلو نمایش دهد را وارد کنید و دکمه تایید و در نهایت اتمام دادن عملیات را بزنید.
عملیات مربوط به کارمندان: به قسمت های زیر تقسیم می شود:
مدیریت کاربران: در صورت نیاز می توان کاربر جدید را با وارد کردن نام کاربر و زدن دکمه ثبت ،کاربر افزود. و با انتخاب کاربر می توان خذف و یا ویرایش کرد.
مدیریت سمت ها: در این بخش می توان سمت جدید نام کاربر را وارد و ثبت کنید و با زدن روی دکمه ویرایش و حذف عملیات جدید را انجام دهید.
ثبت فرهنگیان: برای ثبت فرهنگی جدید ابتدا باید کد پرسنلی سپس نوع کاربر و سمت آن و ناحیه مربوط به آن را انتخاب کرد و در نهایت وارد کردن اطلاعات شخصی فرهنگی و دکمه ثبت.
ویرایش فرهنگیان: در این قسمت امکان ویرایش اطلاعات فرهنگی هایی قبلی وجود دارد که باید ابتدا کد پرسنلی را وارد و جستجو را بزنید .
گزارش گیری: برای این کار باید دکمه جستجوی تمام مشتریان را بزنید و گزارش گیرس را فشار دهید اگر هم به صورت تفکیکی می خواهید باید لیست مشتریان را به تفکیک بزنید و دکمه گزارش گیری را فشار دهید.
مدیریت نوع سفارش: این بخش فقط شامل مدیریت سفارش می باشد.
مدیریت سفارش: در ابتدا باید نوع سفاش را تعیین کرد سپس بسته به نیاز خود عملیات را انجام می دهیم.
عملیات مربوط به پیک: دارای چندین بخش است.
مدیریت پیک: برای ثبت پیک جدید وارد این بخش می شویم .و اگر بخواهیم اطلاعات پیک های قبلی را ببینیم باید بر اساس یکی از مشخصات ،کد ملی ،نام و نام خانوادگی ،جستجو کنید. و پس از این کار می توانید از دکمه حذف یا ویرایش استفاده کنید.
مدیریت حساب: برای حسابداری کارکرد پیک هااز این قسمت استفاده می شود که با وارد کردن شماره پیک و زدن دکمه نمایش کل کارکرد می توان لیست کامل کارکرد آن را دید.
مدیریت حساب بانکی: شما می توانید حسابهای بانکی دلخواه خود را وارد نمایید.
مدیریت بانک ها،شعب ،شماره حساب: در صورت نیاز می توان حساب بانکی ایجاد کنید و یا حذف و ویرایش کنید.
عملیات مربوط به غذاها: بخش های این قسمت شامل:
مدیریت واحد ها: برای مدیریت واحدها ( کیلو گرم،مقدار و تعداد...) وارد این بخش می شویم.
مدیریت گروه غذا: برای مدیریت گروه غذاهایی مثل( سالاد، نوشابه...) وارد این بخش می شویم و برای اضافه کردن گروه غذاها کد و نام واحد را وارد و ثبت را میزنیم.
مدیریت غذاها: می توانید غذای موجود را ثبت کنید ،برای ثبت باید اسم غذا را وارد کرده سپس نرخ غذا را وارد می کنیم و با انتخاب غذا امکان حذف و یا ویرایش را دارید.
موجودی روزانه: برای آنکه بتوانید مقدار کل و ظرفیت صندوق را تغییر دهید کافی است بر روی ستون مربوط به غذای مورد نظر کلیک
کنید.
تعیین و انتخاب نرخ: در این بخش شما می توانید مشخص نماییید که غذاهای موجود در لیست بر اساس قانون نرخ بندی به عنوان غیر غذا و یا قانون نرخ بندی به عنوان غذا باشد و تایید را بزنید تا اطلاعات ثبت شود.
غذاهای مرتبط: با مشخص کردن غذای اصلی و با انتخاب کردن غذایی که می خواهید در گروه جدید قرار گیرد و فشردن دکمه تایید گروه را ایجاد کنید.
فروش ها:
ثبت فاکتور: می توان فاکتور خرید مشتری را نگه دارید.برای این کار ابتدا نوع کاربر را انتخاب می کنیم در صورتی که مشتری پرداخت غیر نقدی داشته باشد باید پراخت غیر نقدی را فعال کنید و بعد از آن نوع حساب را مشخص کنید بعد از وازد نمودن اطلاعات می توانید فاکتور را چاپ کنید.
ثبت سفارشات مراسم : مشتری می تواند برای مراسم خود غذا ا نتخاب کند و با وارد کردن تمامی اطلاعات خواسته شده و انتخاب غذا دکمه ثبت را فشار دهد.
جستجو در فاکتور: با وارئ کردن کد فاکتور و یا کد پرسنلی فرهنگی عمل جستجو را انجام دهید و جزییات فاکتوررا ببینید.
مدیریت فاکتور ها: مدیریت فاکتور و ثبت سفارشات مراسم را انجام دهید.
گزارش گیری: با انتخاب نوع گزارش گیری و با وارد کردن تاریخ ابتدا و انتها و فشردن دکمه گزارش گیری می توان گزارش را تهیه کرد.
پشتیبان گیری:می توان از نرم افزار پشتیبان تهیه کنید برای این کار مسیر ذخیره را تعیین کنید و سپس برای فایل نام مناسبی انتخاب کنید و با زدن دکمه پشتیبان کار را تمام کنید.
بازیابی پشتیبان: در صورت نیاز به بازیابی پشتیبانی که از سیستم خود گرفته اید به این بخش مراجعه کنید.
نرم افزار پشتیبانی: در اینجا شما می توانید راهنمای نرم افزار و اطلاعات بخش پشتیبانی را مشاهده نمایید.
مدیر