کارگاه این هفته راه اندازی Multiple Domain می باشد که در توضیح آن باید این طور گفت که شرکت مایکروسافت Active directory را طوری طراحی کرده است که ملیون ها Object را در خود جای می دهد اما فشار بار زیاد ممکن است کارایی سرور را تحت تاثیر قرار دهد یا باعث شود که کار به کندی پیش رود،در چنین مواردی از چند دامین به جای یک دامین استفاده می شود تا فشار بار برای هر کدام تقسیم شودو یا اگر حوزه های کاری در یک مجموعه متفاوت باشد نیاز به ساختاری متفاوت در راه اندازی اکتیو دایرکتوری خواهد بود.و البته برای مشکلات امنیتی هم این روش مناسب است. و همینطور زمانی که سایت های ما به صورت پراکنده از لحاظ جغرافیایی باشند برای صرفه جویی در پهنای باند هم این روش ،روش کارامدی است.ما در کارگاه آموزشی هیوا در این زمینه شما را همراهی می نماییم.
در کارگاه Multiple Domain شما یاد می گیرید :
- راه اندازی Child Domain : اگر ما در یک Domain حوزه کاری متعددی داشته باشیم با ایجاد Child domain می توانیم آن را به بخش های کوچکتری تبدیل کنیم و به این صورت مدیریت دقیق تری را اعمال کنیم.مثل edu.hiva-network.com که edu واحد اموزش Hiva-network.com است که مدیریتی مستقل از hiva-network.com دارد.
- راه اندازی Root tree : فرض کنید ما یک Domain داریم و می خواهیم یک Domain دیگر در حوزه کاری دیگر داشته باشیم و این دو را به هم ارتباط دهیم که با استفاده از این روش این امر تحقق می یابد.مثل Bing.com و Microsoft.com که حوزه کاری متعددی دارند ولی هر دو از مجموعه Microsoft هستند.
- راه اندازی Additional : اگر فشار کاری روی یکی از سیستم ها زیاد شود با نصب Additional می توانیم این فشار بار را تقسیم کنیم و کنترل خطا را هم انجام می دهد.additional درواقع یک کپی از سیستم واقعی است.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://hiva-network.com/index.php/news-in-hiva/210-multiple-domain
Multiple Domain ، active directory ، child domain ، Root tree ، Additional ، کارگاه شبکه ، کارگاه جدید ،